Voorgerechten
Brood 6,5
Rustiek brood met olijventapenade en kruidenboter
Carpaccio 12,5
Black Angus rundvlees met truffelmayonaise of groene pesto, pijnboompitten, rucola, olijfolie en Parmezaan 12,5
Werffs shared starters (min 2 pers, 13.5 p.p.)
Diverse kleine voorgerechten, brood en dips om te delen
Vis plateau 15
Klassieke Hollandse garnalencocktail, huisgemaakte rillette van gerookte makreel, Bawykov® gerookte zalm en ravigottesaus
Asian salmon 12,5
Zalmfilet, kort gebrand met salade van edamame, taugé, bimi, shiitake, bosui en een sesam-soja dressing
Biet V 12,5
Carpaccio van gepofte bieten met zoete aardappelhummus, notenmix, baby spinazie en Aceto dressing
Buikspek 13,5
Buikspek met gegrilde watermeloen, Aziatische salade, koriander en een sinaasappelvinaigrette