Nieuws/blog

Help jij Hof van Sijthoff?

Help jij mee om Hof van Sijthoff een elektrische bakfiets te geven?

Ken je Hof van Sijthoff al? Dat is een heel bijzonder horecabedrijf van de Gemiva- SVG Groep op de Doezastraat in Leiden. Bijzonder vanwege de locatie in een mooi monumentaal pand en bijzonder vanwege de lokale samenwerkingen met onder andere Sijthoff Cultuur, Resto Van Harte en de Leo Kannerschool. Ook bijzonder omdat ze met duurzame producten werken die ze op het eigen land verbouwen. Maar vooral bijzonder vanwege de mensen die er werken: namelijk mensen met een beperking. Sijthoff is een leerwerkbedrijf waar de bijzondere werknemers een veilige plek krijgen en waar ze horeca en facilitair gerichte ervaring kunnen opdoen, passend op eigen niveau en talenten. Ze worden opgeleid en kunnen certificaten behalen om zo de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt te verkleinen of te overbruggen. En om zo volwaardig mee te doen in onze samenleving. Bijzonder he?

Wij vinden dat bijzondere bedrijven een steuntje in de rug verdienen en willen daarom Hof van Sijthoff helpen. We weten dat Sijthoff een elektrische bakfiets goed kan gebruiken. Ze cateren namelijk vaak op diverse locaties, halen sla bij De Kwekerij, appeltaarten bij Uit de Kunst en schorten bij ZIP. Nu doen ze dat nog met de benenwagen, maar met een duurzaam vervoersmiddel gaat dat een stuk sneller en wordt de reikwijdte een stuk groter. 

 

Help jij Hof van Sijthoff?
Help jij mee om Hof van Sijthoff een elektrische bakfiets te geven? Dat kan heel makkelijk: bestel gewoon een karaf kraanwater. Je betaalt hiervoor slechts €1,- en dat geld gebruiken wij om de helft van de bakfiets te financieren. En natuurlijk zorgen wij voor de andere helft, zodat de bakfiets er extra snel is. 

Bezoek de website van Hof van Sijthoff: https://www.sijthoff-leiden.nl/hof-van-sijthoff/ 

 

 
Terug naar overzicht